Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για δύο «δυνατούς» επιθετικούς

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

/©Intime

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για δύο «δυνατούς» επιθετικούς

Διονύσης Βερβελές 19:30 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 03.07.2024

Όσο δεν κλείνει θετικά το θέμα του Ελ Κααμπί, η αναζήτηση πάντα υπάρχει…

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει πως το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα «τραβήξει» και δε θα αποφάσιζε αμέσως ο ποδοσφαιριστής, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του για αναπροσαρμογή συμβολαίου του. Ο Μαροκινός σέντερ φορ δείχνει με τη στάση του πως περιμένει κάτι άλλο από ομάδα της Ευρώπης ή της Σαουδικής Αραβίας.

Για αυτό και αρχικά είχε στο... περίμενε τους «ερυθρόλευκους» και όσο περνούσαν οι ημέρες είπε το δικό του «όχι». Όμως η ομάδα του Πειραιά από την αρχή έδειχνε διατεθειμένη να μην αφήσει τον πρώτο σκόρερ του Conference League να φύγει έτσι.

Από την άλλη και ο Ολυμπιακός ό,τι ήταν να κάνει μέχρι τώρα, το έχει κάνει. Έχει κάνει την οικονομική υπέρβαση και προσφέρει στον Ελ Κααμπί το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα είχε κάποιος μέχρι τώρα στην ομάδα, εκτός και αν γίνει κάποια μεταγραφή και υπάρξει μεγαλύτερο. Αλλά η στάση του παίκτη δείχνει πως περιμένει κάτι καλύτερο οικονομικά από το εξωτερικό ή πρόταση από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εδώ και ημέρες τις λίστες του για την απόκτηση επιθετικού, κάτι το οποίο θα γίνει και να μείνει ο Ελ Κααμπί. Πλέον όμως οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται πως έχουν βγει στην αγορά για δύο επιθετικούς και μάλιστα «δυνατούς». Όχι έναν βασικό και έναν αναπληρωματικό. Οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν μία δυνατή γραμμή κρούσης οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη με τον Μαροκινό φορ. Το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός είναι και να ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του ο Ελ Κααμπί, να πάρει έναν ακόμη επιθετικό ο οποίος θα έχει όλα τα φόντα για να είναι βασικός στην ομάδα.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που δεν κλείνει το θέμα του Ελ Κααμπί, κοιτούν τις λίστες τους για δύο επιθετικούς και όχι μόνο για έναν, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο και να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή για σέντερ φορ, σε περίπτωση που ο Μαροκινός δε μείνει στους Πειραιώτες.