Αντίστροφη μέτρηση και για του Φορτούνη

Κώστας Φορτούνης

i

/©Intime

Αντίστροφη μέτρηση και για του Φορτούνη

Διονύσης Βερβελές 14:04 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 12.07.2024

Ο Έλληνας άσος, είναι στην Αθήνα και καλείται να πάρει την απόφασή του…

Μετά τον Γιώργο Μασούρα ο Ολυμπιακός «τρέχει» και το θέμα του Κώστα Φορτούνη. Επίσης το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιουνίου και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Όλο αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει διάφορες «ενοχλήσεις» προς τον Φορτούνη, όμως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει και από τον μάνατζέρ του να περιμένει.

Αυτό το οποίο ήθελε εξαρχής ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ήταν τον τελευταίο λόγο να έχει ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή, δηλαδή, που η ομάδα έχει δείξει ότι τον θέλει ο Φορτούνης θέλει να μιλήσει πρώτα με τους Πειραιώτες και μετά να μιλήσει για το μέλλον του με οποιονδήποτε σύλλογο έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Τι γίνεται, λοιπόν, με την περίπτωση Φορτούνη; Είναι ξεκάθαρο πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αυτό που περίμενε ήταν την επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη χώρα μας. Το προηγούμενο διάστημα ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» έλειπε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική. Πλέον όμως εδώ και λίγες ημέρες είναι και πάλι στην Ελλάδα. Έτσι τελείωσε και το θέμα του Μασούρα και τώρα ο Φορτούνης αυτό που θέλει είναι να μιλήσει ο ίδιος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πρώτη στιγμή το θέμα ήταν γνωστό σε αυτήν την περίπτωση. Όλα αυτά τα χρόνια ο Φορτούνης έχει αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για αυτό άλλωστε σε όλες τις ανανεώσεις του έχει μιλήσει με τον ίδιο. Επίσης μην ξεχνά κανείς πως ο Φορτούνης αποτελεί και μία προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε ανακοινώσει τη μεταγραφή του Έλληνα παίκτη από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Διάφορα λέγονται δεξιά και αριστερά. Για την προοπτική του MLS το είχαμε επισημάνει και σε παλιότερο άρθρο μας, εδώ στο Sportal. Ο Φορτούνης βρίσκεται στην Αθήνα, έχει ολοκληρώσει τις διακοπές του και καλείται να πάρει την απόφαση. Όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το θέμα, θα κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ίσως και τις επόμενες ώρες… Τη Δευτέρα βλέπετε η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών…