Ο Μαρέφκα... λατρεύει τα πέναλτι: Στους τοπ διαιτητές της Σλοβακίας όσον αφορά τα σφυρίγματα της εσχάτης των ποινών

Ο Μπόρις Μαρέφκα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

© Intime

Ο Μαρέφκα... λατρεύει τα πέναλτι: Στους τοπ διαιτητές της Σλοβακίας όσον αφορά τα σφυρίγματα της εσχάτης των ποινών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:23 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Μπόρις Μαρέφκα, φαίνεται πως είναι λάτρης των πέναλτι, αφού ο ίδιος βρίσκεται στη λίστα με τα περισσότερα σφυρίγματα στην πρόσφατη ιστορία του πρωταθλήματος της Σλοβακίας.

Σε πρωταγωνιστής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ μετατράπηκε ο Μπόρις Μαρέφκα, του οποίου τα σφυρίγματα προκάλεσαν την οργή τόσο των Πειραιωτών, όσο και των «κιτρινόμαυρων». Σε πρώτο χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα και το πέναλτι στον Ναβάρο, ενώ από μεριάς της η Ένωση ζήτησε παράβαση εντός περιοχής για μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Πινέδα

Ο κατά τ' άλλα λάτρης του πέναλτι, Σλοβάκος ρέφερι, φαίνεται πως δεν πείστηκε για καμία από τις δύο παραβάσεις, θεωρώντας πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Όσο για το από που προκύπτει η φράση «λάτρης των πέναλτι», αυτή προέρχεται από τα στατιστικά που συνοδεύουν τον ρέφερι στην πατρίδα του. 

Τι λένε αυτά; Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο Μαρέφκα είναι ένας από τους τοπ διαιτητές στην πρόσφατη ιστορία της πατρίδας του, όσον αφορά τον καταλογισμό πέναλτι. Ο ίδιος αποτελεί το νούμερο έξι της σχετικής λίστας, έχοντας σφυρίξει συνολικά 20 υποδείξεις της λευκής βούλας. 

Youtuber από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο υποστήριξε ότι έκλεψαν τον Ολυμπιακό και μετά το πήρε πίσω (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:03 - 08.01.2024

Youtuber από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο υποστήριξε ότι έκλεψαν τον Ολυμπιακό και μετά το πήρε πίσω (vid)

Θέση για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ πήρε γνωστός Youtuber από την Καραϊβική, ο οποίος αποτελεί ένθερμος οπαδός της Ένωσης. Σε πρώτο χρόνο ο ίδιος υποστήριξε πως ο διαιτητής έκλεψε τους Πειραιώτες, εντούτοις μία φάση τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Mάλιστα, όλοι όσοι βρίσκονται από πάνω του έχουν περισσότερα παιχνίδια. Ο πέμπτος Βλικ έχει βρεθεί σε 105 αγώνες (21 πέναλτι), ο τέταρτος Πάβλικ σε 139 (24), ο τρίτος Σμόλακ σε 143 (24), ο δεύτερος Κράλοβιτς σε 157 (31) και ο πρώτος και γνώριμος Ιβάν Κρούζλιακ σε 181 ματς (33).