Αλμέιδα: «Χάνουμε ένα πρωτάθλημα και υπεύθυνος είμαι εγώ»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Χάνουμε ένα πρωτάθλημα και υπεύθυνος είμαι εγώ»

Sportal newsroom 22:12 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που μπορεί να σημαίνει και απώλεια του φετινού τίτλου για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση που ήθελε μόνο τη νίκη, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και φέτος. Πλέον, για να γίνει αυτό πρέπει να περιμένει «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική κι εκείνη να νικήσει τη Λαμία.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα ήταν φανερά απογοητευμένος και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας ότι εκείνος ευθύνεται που χάνεται το πρωτάθλημα.

⚽Με σόου του Όρτα, ο Ολυμπιακός «ξέρανε» την ΑΕΚ - «Τεσσάρα» στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, που είναι 90' μακριά από τον τίτλο!
SPORTAL ORIGINALS

22:00 - 15.05.2024

⚽Με σόου του Όρτα, ο Ολυμπιακός «ξέρανε» την ΑΕΚ - «Τεσσάρα» στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, που είναι 90' μακριά από τον τίτλο!

Η έκτακτη εκπομπή Sportal Studio Live έρχεται αμέσως μετά τη λήξη των αναμετρήσεων σε «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Τούμπα για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Παίξαμε άσχημα, με υπερβολική νευρικότητα για να συμμετέχουμε σε έναν τελικό. Προφανώς αυτό κάνει έναν προπονητή να σκέφτεται πολλά, γιατί στην ουσία χάνεται ένα πρωτάθλημα και εγώ είμαι υπεύθυνος.

Όλα μπορούν να συμβούν αλλά πέρασε τρεις φορές από εμάς. Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς. Σήμερα ήταν η μέρα».