Ποντένσε: Ακόμη και για βασικός κόντρα στην ΑΕΚ!
i

© Φωτογραφία αρχείου Intime

Ποντένσε: Ακόμη και για βασικός κόντρα στην ΑΕΚ!

Διονύσης Βερβελές 12:15 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 14.08.2024

Ο Πορτογάλος άσος επιστρέφει για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην «OPAP Arena».

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε σταθεί στον Ντανιέλ Ποντένσε και στην επιθυμία του να είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την αποστολή του Ολυμπιακού. Έτσι και θα γίνει. Ο Πορτογάλος έχει μπει στις προπονήσεις, δείχνει σε καλή κατάσταση, παρότι έχει να παίξει από τον Μάιο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε και μαζί του, εκτιμά τη θέλησή του, όπως και των άλλων νέων.

Έτσι άλλωστε, πήρε μαζί του και τον Γιόβετιτς, αλλά και τον Σολμπάκεν. Αυτοί οι τρεις δεν έχουν παίξει ακόμη άλλωστε, όπως και ο Ρίτσαρντς που πάντως είναι εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες από το Ρέντη, λένε πως ο Ποντένσε δείχνει ορεξάτος και μια χαρά. Και στα τρεξίματά του, στις αντοχές, στην ταχύτητα. Σε τέτοιο βαθμό, που έχει βάλει σε σκέψη τον Μαρτίνεθ, για να τον ξεκινήσει ακόμη και βασικό το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ματς της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Ο Ποντένσε περιμένει πως και πως την επιστροφή του στη δράση. Ακόμη και αν δεν είναι τελικά στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μαρτίνεθ, πιθανότατα θα τον δούμε να μπαίνει ως αλλαγή. Αναμένεται έτσι να επιστρέψει και τυπικά, για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος όλες αυτές τις ημέρες δείχνει μια χαρά και εκτός γηπέδου, έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένειά του και ευελπιστεί πως θα βοηθήσει με το «καλημέρα».

Δεν ήρθε για να παίζει… δεκάλεπτα άλλωστε και τα ματς είναι πολλά μπροστά και μάλιστα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Την Πέμπτη άλλωστε, υπάρχει το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού, απέναντι στην Φράιμπουργκ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.