Άλλαξε εικόνα, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Ντανιέλ Ποντένσε

i

©intime

Άλλαξε εικόνα, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Διονύσης Βερβελές 10:34 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Καμία σχέση δεν είχε η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο στο Περιστέρι, αλλά…

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε μάθει την «γκέλα» της ΑΕΚ στις Σέρρες και το 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης δεν ήταν καλοί.

Βασικά για να το θέτουμε καλύτερα και πιο συγκεκριμένα, δεν ήταν καθόλου επιθετικοί. Μία φάση κατάφεραν να κάνουν την κεφαλιά του Μπρίνιτς στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Από εκεί και πέρα είχαν κάποιες προσπάθειες οι οποίες δεν απείλησαν και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Κάθε άλλο…

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τα αποδυτήρια επί της ουσίας, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή η οποία έκανε και τον Ολυμπιακό να εμφανιστεί καλύτερος. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις τελικές τους προσπάθειες πάνω από δέκα στο τέλος του παιχνιδιού, όμως το σημαντικό είναι πως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Όπως και να έχει, όμως, η αλλαγή του Πορτογάλου τεχνικού έκανε τον Ολυμπιακό πιο επιθετικό και σίγουρα πιο κινητικό, όχι όμως πιο αποτελεσματικό αφού έμεινε στο 0-0 το ματς. Η αλλαγή αυτή είχε να κάνει με την είσοδο του Γιόβετιτς στο χορτάρι αντί του Μπρίνιτς. Ο έμπειρος επιθετικός με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τον ένιωσε η άμυνα του Ατρόμητου.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:13 - 22.12.2023

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Έφτιαξε φάση στον Ελ Κααμπί, ενώ δύο φορές απείλησε και ο ίδιος στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μάλιστα ο Καρβαλιάλ του είχε δώσει την εντολή να παίξει έξω από την περιοχή, έτσι ώστε να μην περιορίσει τις κινήσεις του Ελ Κααμπί μέσα σε αυτήν.

Η κίνηση αυτή του τεχνικού της ομάδας του Πειραιά του έπιασε, αφού ο Ολυμπιακός από εκεί που δεν μπορούσε να απειλήσει τον Τσιντώτα ξαφνικά μέσα σε ένα ημίχρονο έφτασε να έχει 20 τελικές προσπάθειες! Το θέμα όμως είναι ότι η μπάλα δεν μπήκε στο πλεκτό και έτσι δύο βαθμοί πήγαν στα... σκουπίδια. Ο ενδοιασμός μας βέβαια, έχει να κάνει με το πως θα μπορούσε να βοηθήσει και άλλο την ομάδα. Με μία-δύο αλλαγές ακόμη, να φρεσκάρει…