Άμεσα στη διάθεση του Καρβαλιάλ ο Ναβάρο

Φραν Ναβάρο

i

©intime

Άμεσα στη διάθεση του Καρβαλιάλ ο Ναβάρο

Διονύσης Βερβελές 20:00 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 14.08.2024

Ο Φραν Ναβάρο είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού και το κυριότερο για τον Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ότι τον υπολογίζει άμεσα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων».

Τα τυπικά πλέον μένουν για να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Από το Σάββατο είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» ο Φραν Ναβάρο. Ο 25χρονος επιθετικός είναι στη χώρα μας, έτσι ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του και συγκεκριμένα ο δανεισμός του από την Πόρτο.

Ήδη από το Σάββατο έπιασε δουλειά, αφού με το που έφτασε στην Ελλάδα πήγε αμέσως για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές του εξετάσεις. Σήμερα, Κυριακή, θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα διαδικαστικά της μεταγραφής και οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον παίκτη.

Μάλιστα από την Πρωτοχρονιά, πρόκειται ο Ισπανός επιθετικός να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Πειραιά, Κάρλος Καρβαλιάλ. Τη Δευτέρα πρόκειται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα των «ερυθρόλευκων». Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον περιμένει και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ακόμη και για τον αγώνα με τη Λαμία. Και θα ήθελε να του δώσει έστω και λίγο χρόνο, ειδικά όταν ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Κατά τα άλλα, ένα στοιχείο που μετράει και για τον Καρβαλιάλ, είναι πως ο Ναβάρο ήταν ενεργός. Ο Ισπανός φορ, μπορεί να μην είχε πολλές συμμετοχές με την Πόρτο τη φετινή σεζόν (στο πρωτάθλημα έπαιξε έξι φορές), ωστόσο ήταν στα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Απόδειξη το γεγονός πως το τελευταίο του παιχνίδι ήταν πριν από περίπου δέκα ημέρες απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Πόρτο στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι της μέχρι πρότινος ομάδας του και την ήττα όμως με 2-0. Το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε σε ένα τέτοιο παιχνίδι δείχνει πως και ο Κονσεϊσάο τον είχε ενεργό τον Ναβάρο, άρα είναι και σε καλή κατάσταση. Κάτι το οποίο περιμένει να δει και ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τον παίκτη, έτσι ώστε να τον ενσωματώσει στην ομάδα και να τον υπολογίζει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Και όλα προς τα εκεί δείχνουν..