Ανακοινώνει τρεις στόπερ, φουλάρει γι’ άλλους δύο!

O Kάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ανακοινώνει τρεις στόπερ, φουλάρει γι’ άλλους δύο!

Διονύσης Βερβελές 08:18 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός με… σπασμένα τα φρένα, συνεχίζει τις μεταγραφές του σε ένα κρίσιμο 48ωρο…

Ένα κρίσιμο 48ωρο φαίνεται πως θα είναι αυτό που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό να τρέχει για να κλείσει πέντε μεταγραφές! Για την ακρίβεια, να ανακοινώνει άμεσα τουλάχιστον τις τρεις και τις επόμενες ώρες, να επιδιώξει να «κλειδώσει» και άλλες δύο. Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για το τι θα περιμένετε…

Ο Κάρμο αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός εδώ και ημέρες πάλεψε την απόκτησή του από την Πόρτο, έχοντας σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή. Οι Πορτογάλοι χθες απόγευμα έδωσαν το «οκ» κι έτσι, ο υψηλόσωμος στόπερ αναμένεται στη χώρα μας, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Ήταν μια μεταγραφή που ήθελε πολύ ο Καρβαλιάλ, τον ξέρει καλά από την Μπράγκα και έχοντας για καλό πόδι το αριστερό, θα δει άμεσα εντεκάδα για πολλούς λόγους.

Πιθανότατα σήμερα στην Ελλάδα θα αφιχθεί και ο Γκαστόν Ερνάντες. Όπως αποκάλυψαν εδώ και δύο ημέρες οι Αργεντίνοι, η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σαν Λορέντζο έχει επιτευχθεί με αρκετούς όρους (ακόμη και για μετακίνησή του στη Νότιγχαμ) και έτσι ο νεαρός στόπερ, ετοιμάζεται και αυτός για τα τυπικά με τον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος στόπερ, με στόχο μαζί με τον Κάρμο να αναβαθμίσουν την άμυνα του Ολυμπιακού στο επόμενο διάστημα.

Το εντυπωσιακό πάντως, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στο ρόστερ τους και τρίτο στόπερ, τον Αμπέι από την Ρέντινγκ. Η μεταγραφή του μάλιστα, είναι πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Προέκυψε από το scouting report στην Αγγλία (και για λογαριασμό της Νότιγχαμ), ήρθε στην Ελλάδα, είδε εγκαταστάσεις, μίλησε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και χθες, απάντησε θετικά. Έτσι, αναμένεται και αυτός να ανακοινωθεί άμεσα, όπως τονίσαμε.

Από εκεί και πέρα, ζεστά έχουν δει οι «ερυθρόλευκοι» την περίπτωση του Ράντονιτς από την Τορίνο. Έχουν κάνει τις πρώτες επαφές, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, κάθε άλλο, μην παραβλέπουμε πως είναι εν ενεργεία διεθνής με την Σερβία και θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει για να μην χάσει τη θέση του. Ο Ολυμπιακός μιλάει με τους Ιταλούς, που θέλουν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, ίσως κι εντός της ημέρας να υπάρχει εξέλιξη κι εδώ.

Τέλος, πλέον εξετάζεται για τα καλά και το θέμα αμυντικού μέσου. Έχει ανοίξει η… όρεξη των «ερυθρολεύκων», με το θέμα του Μουσράτι (για την ώρα;) να έχει υποχωρήσει για τα καλά και να εξετάζονται και άλλες επιλογές. Δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να υπάρχει θέμα Εμβιλά πάντως, μόνο ως φημολογία…