Ανακοίνωσε την αγορά του Λοβέρα από τον Ολυμπιακό η Ροζάριο

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα

i

© Intime

Ανακοίνωσε την αγορά του Λοβέρα από τον Ολυμπιακό η Ροζάριο

Δημήτρης Χούπης 09:20 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 29.06.2024

Η Ροζάριο ανακοίνωσε την αγορά του Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό, με το ποσό της μεταγραφής του να είναι στις 800.000 ευρώ.

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μετά από συνεχόμενες σεζόν που έπαιζε ως δανεικός, πήρε μεταγραφή για τη Ροζάριο Σεντράλ, η οποία και τον ανακοίνωσε. Το ποσό της μεταγραφής του μεσοεπιθετικού είναι στις 800.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 25χρονο το καλοκαίρι του 2019, δίνοντας στη Ροζάριο το ποσό των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να πείσει στην ομάδα του Πειραιά και συνεχώς δινόταν δανεικός στη Ράσινγκ Κλαμπ, στην Ομόνοια, τον Ιωνικό και τη Ροζάριο.

Με τον Ολυμπιακό ο Αργεντινός αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια, με απολογισμό δύο γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ιμπόρα άνοιξε την πόρτα στον Γκαρθία!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μετά από έναν χρόνο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην κατάκτηση του Conference League. Παρόλο που στην αρχή δεν ξεκίνησε ιδανικά στην ομάδα του Πειραιά.

Κάπως έτσι με την αποχώρηση του Ισπανού μέσου, άνοιξε η πόρτα για έναν συμπατριώτη του, τον Ντάνι Γκαρθία. Ο Βάσκος μέσος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωράνε αρκετά το θέμα της απόκτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαρθία είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο έχει ολοκληρωθεί και δεν το ανανέωσε.