Επίσημη η μεγάλη επιστροφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό

Επίσημη η μεγάλη επιστροφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:05 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 25.08.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, που θα φοράει τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.

Παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο Νταβίντ Κάρμο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ, όπως άλλωστε ενημέρωσε από την πλευρά της και η αγγλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Νότιγχαμ για να τον πάρει από την Πόρτο έβγαλε το ποσό των έντεκα εκατομμυρίων ευρών από τα ταμεία της, συν ένα ποσό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ σε μορφή μπόνους, ενώ το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια πέντε ετών.

Ο 25χρονος στην πρώτη του θητεία στους «ερυθρόλευκους» μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Conference League.

Έχει προχωρήσει και κοιτάζει αλλού για το κέντρο

Μία από τις μεταγραφές που ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι ήταν του Αντρέ Όρτα. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε πέρσι ως δανεικός και άφησε άριστες εντυπώσεις, αλλά η περίπτωσή του από την αρχή δεν ήταν τόσο εύκολη. Η Μπράγκα από την αρχή δεν έπεφτε στις οικονομικές της απαιτήσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ ήθελε για να πουλήσει τον Όρτα, ο Ολυμπιακός για αρκετό καιρό ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους για να ρίξει τις απαιτήσεις της. Μάλιστα το κατάφερε ως ένα σημείο και εκεί ήταν που προχώρησε αρκετά το θέμα και ο παίκτης ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πάλι, όμως, η Μπράγκα άλλαξε την τελευταία στιγμή την στάση της και εκεί πάλι «χάλασε» η δουλειά.

Δεν άφησε ποτέ ο Ολυμπιακός το θέμα, αλλά πλέον η Μπράγκα έχει προπονητή τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο άνθρωπος αυτός ήταν που έφερε τον παίκτη στους «ερυθρόλευκους», τον γνωρίζει και τον εμπιστεύεται. Φάνηκε άλλωστε και τώρα στο ματς της Ευρώπης της Μπράγκα με τη Ραπίντ Βιέννης όπου έβαλε ο Καρβαλιάλ αλλαγή τον Όρτα και έδωσε την ασίστ για το τελικό 2-1 της αναμέτρησης.

Φυσικά από την ομάδα του Πειραιά δεν περίμεναν το ματς αυτό για να δουν πως θα εξελιχθεί το θέμα. Από την πρώτη στιγμή είδαν τι γίνεται στην Μπράγκα με την επιστροφή του Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία και για αυτό έχουν προχωρήσει πλέον σε άλλες περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο οποίος θα παίζει πίσω από τον επιθετικό και πλέον έχει προχωρήσει η ομάδα σε άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα των μεταγραφικών στόχων του καλοκαιριού.