Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πιρόλα!

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πιρόλα!

Sportal newsroom 18:09 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 20.07.2024

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με κάθε επισημότητα πλέον ο Λορέντσο Πιρόλα, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Όπως διαβάσατε στο Sportal το μεσημέρι της Τρίτης (20/07) το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λορέντζο Πιρόλα στον Ολυμπιακό ήταν τα τυπικά. Δηλαδή η ανακοίνωση την Πειραιωτών. Έγινε και αυτό και πλέον ο Ιταλός στόπερ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ο Πιρόλα υπέγραψε το συμβόλαιό του, ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα κιόλας, αναμένεται να πετάξει για την Ολλανδία, ώστε από την Κυριακή (21/07) να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Στόχος ήταν να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή το συντομότερο δυνατό, ώστε ο παίκτης να μπει στην ομάδα και να αρχίσει να δουλεύει. Ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ και ο Μεντιλίμπαρ, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του.

Είναι ο αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Ιταλίας, είχε ξεχωρίσει στη σχετική λίστα των στόπερ και προκρίθηκε από τον Βάσκο κόουτς που δεν έχει κρύψει πως θέλει να δουλεύει με νέους ηλικιακά παίκτες και να τους εξελίσσει κιόλας.