Ανακοινώθηκε από τη Ρίο Άβε ο Βρουσάι

Μάριος Βρουσάι

i

©intime

Ανακοινώθηκε από τη Ρίο Άβε ο Βρουσάι

Δημήτρης Χούπης 17:55 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 30.01.2024

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Βρουσάι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Ρίο Άβε και επίσημα έγινε ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας μέσος τη φετινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» μέτρησε πέντε συμμετοχές και άλλες τρεις με τη β' ομάδα στη Super League 2

Ο 25χρονος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2015 και συνολικά μετράει 100 συμμετοχές με έξι γκολ και οκτώ ασίστ. 

Ο Βρουσάι φαίνεται ότι μπορεί να μην είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, η Κουιάμπα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ραμόν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους» τον Γενάρη του 2023. 

Ο 22χρονος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας για λογαριασμό της Εσπανιόλ, μετρώντας 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε δοθεί δανεικός και στη Φλαμένγκο.

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αμπντελμονέμ»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Αμπντελμονέμ. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Αιγύπτιο στόπερ που αγωνίζεται στην Αλ Αχλί. 

Παρόλα αυτά η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ακόμα έναν «αντίπαλο» για τον 24χρονο, αφού και η Πόρτο θέλει να τον αποκτήσει. Ο Αμπντελμονέμ αποτελεί βασικό μέλος του αιγυπτιακού συλλόγου και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.