Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του γκολκίπερ Αναγνωστόπουλου

Ο Αναγνωστόπουλος στον Ολυμπιακό

i

© Olympiacos

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του γκολκίπερ Αναγνωστόπουλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:14 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 02.07.2024

Τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνωστοποίησε πως ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή - μετά τον Στάμενιτς - απέκτησε ο Ολυμπιακός, αφού ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα. Το όνομά του ακουγόταν στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ και εν τέλει αυτό επιβεβαιώθηκε, με τον 29χρονο να γίνεται ο τέταρτος γκολκίπερ στο ρόστερ του συλλόγου.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 23 συμετοχές στη Super League.

Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος έχει στην καριέρα του δύο τίτλους, τους οποίους κατέκτησε με Ιωνικό και Παναθηναϊκό. Σε πρώτο χρόνο, με τους Νικαιώτες κέρδισε το πρωτάθλημα της Super League 2 τη σεζόν 2020 - 21. Σε δεύτερο, ο ίδιος ανήκε στο ρόστερ των «πράσινων» τη χρονιάς 2013-14, όταν εκείνοι είχαν νικήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κηφισιά: «Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του»

Προηγουμένως μέσα στη μέρα, η Κηφισιά γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα. Μάλιστα, η ομάδα στην ανακοίνωσή της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου για δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του.

Πρόκειται για στοιχεία που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε αυτά τα δυόμιση χρόνια, στα οποία προσέφερε πολλά ως κομμάτι μείζονος σημασίας στην πορεία πρωταθλητισμού της Κηφισιάς.

Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League τον κατατάσσει άλλωστε στην κατηγορία εκείνων που θα μνημονεύονται για όσα προσέφεραν στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε συγκεκριμένα η Κηφισιά.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

18:05 - 02.07.2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! Η ανυπαρξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σ´ αυτό το Euro, υπό νορμάλ συνθήκες, θα τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον πάγκο. Θα πάρει την απόφαση ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας με κίνδυνο να τινάξει τα πάντα στον αέρα; Το Sportal.gr σε συνεργασία με την TCL, αναλύει.