Με συνταγή Μπράγκα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλμε

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Με συνταγή Μπράγκα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλμε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:46 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 24.10.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλμε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του. Σε αυτή επέλεξε το δίδυμο Κοστίνια - Ροντινέι για τη δεξιά πλευρά, κάνοντας αλλαγές σε σύγκριση με το ματς εναντίον του Λεβαδειακού.

Να αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα - σοκ κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη στο Europa League. Αντίπαλός του η Μάλμε, την οποία και αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του League Stage.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του και αυτή έχει αρκετές διαφοροποιήσεις από το περασμένο ματς. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνίζεται ο Κοστίνια, ενώ από την απέναντι πλευρά θα παίξει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Κρμέντσικ: «Ο Πασχαλάκης έκανε την ίδια ηλιθιότητα με μένα, είναι στη blacklist των οπαδών του ΠΑΟΚ»
EUROPA LEAGUE

11:49 - 24.10.2024

Κρμέντσικ: «Ο Πασχαλάκης έκανε την ίδια ηλιθιότητα με μένα, είναι στη blacklist των οπαδών του ΠΑΟΚ»

Ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Βικτόρια Πλζεν, τα όσα έζησε στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αυτή θα απαρτίζεται από τους Χρήστο Μουζακίτη και Σαντιάγκο Έσε, οι οποίοι θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Τσικίνιο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνίζεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στα άκρα αυτής θα παίξουν οι Ροντινέι και Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Ουίλιαν, Μασούρας, Σέρζιο Ολιβέιρα, Μπακούλας, Ντόη, Κωστούλας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μάλμε: Ντάλιν, Στράιγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέλο, Γιόνσεν, Πένια, Αλί, Λουκίλι, Μπολίν, Μποτέιμ