Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ντόη

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ντόη

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:03 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 27.08.2024

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Ανδρέα Ντόη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Ντόη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης (27/8). Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας των Πειραιωτών, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2028 (σ.σ. το προηγούμενο έληγε τον Ιούνιο του 2025).

Με αυτόν τον τρόπο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο κι ως αμυντικός χαφ. Να σημειώσουμε ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την έναρξη της προετοιμασίας τον έχει επαναφέρει στη φυσική του θέση, αυτή του εξαριού.

Στα 21 του χρόνια ο Ντόη, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα (και ενώ ως γνωστόν έχει ήδη λάβει σχετική κλήση και έχει προπονηθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και έχει πάρει συμμετοχή στο φιλικό με τη Μάλτα), έχει 56 ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με 2 γκολ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει πρόταση της Σεβίλλης ύψους 4 εκατ. ευρώ για τον Ντόη, σύμφωνα με ισπανικές πηγές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!