Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Ολυμπιακός (gallery)

Μασούρας - Τζολάκης

i

©Intime

Αναχώρησε για την Ολλανδία ο Ολυμπιακός (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:29 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 15.07.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ολλανδία το πρωί της Δευτέρας (15/7), εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με προορισμό το Ρότερνταμ, όπου για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (15/7) η αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν για την ολλανδική πόλη χωρίς τους Κώστα Φορτούνη και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οι υποθέσεις των οποίων θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή που «πετάει» για Ολλανδία βρίσκεται φυσικά ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ είναι και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα (Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Κοστίνια και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος).

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»: Το συγκινητικό αντίο του Ελ Αραμπί στην ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:53 - 14.07.2024

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»: Το συγκινητικό αντίο του Ελ Αραμπί στην ομάδα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους Πειραιώτες, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού είναι την Παρασκευή με τον Άγιαξ, ενώ χθες η Ρόμα γνωστοποίησε ότι θα αντιμετωπίσει και αυτή τους Πειραιώτες στις 3 Αυγούστου.