Πέταξε για Ιταλία ο Ολυμπιακός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Πέταξε για Ιταλία ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 22:13 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 01.08.2024

Δύο φιλικά θα δώσει ο Ολυμπιακός με Τερνάνα και Ρόμα, νέα συμπεράσματα για τον Μεντιλίμπαρ.

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός την Τρίτη στις προπονήσεις του, μετά από το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές Κυριακή, Δευτέρα, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον μπαίνουν στην περίοδο με μία σειρά φιλικών αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ομάδα προπονήθηκε Τρίτη, Τετάρτη στο Ρέντη και σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι αναχώρησε η αποστολή για την Ιταλία. Εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε δύο φιλικά ματς αρχικά την Τερνάνα την Παρασκευή και το Σάββατο θα παίξουν με τη Ρόμα, στο δεύτερο ουσιαστικά αρκετά δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού στη μέχρι τώρα προετοιμασία του, μετά απ' αυτό με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Εκτός βέβαια της αποστολής του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία και Μάρκο Στάμενιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως στην Ιταλία θα δούμε και τον Κρίστοφερ Βέλντε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά. Ο Νορβηγός είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε επίσημα ματς με τη Λεχ Πόζναν και παράλληλα πραγματοποίησε και προετοιμασία με την ομάδα της Πολωνίας. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να προσαρμοστεί αναφορικά με το κλίμα στον Ολυμπιακό και να μπορέσει να προσφέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως δούμε και τον Γιάρεμτσουκ, που βέβαια δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά έπαιξε στο Euro 2024 και ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμό.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια να παίξει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στις 8 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη και μετά στις 10 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στην Κύπρο για ένα ακόμη φιλικό τεστ απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Να σημειωθεί πως οι επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» ξεκινούν στις 17 Αυγούστου με το Βόλο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League.