A Bola: Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για Κάρμο

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

A Bola: Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για Κάρμο

Sportal newsroom 23:42 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 20.08.2024

Όπως αναφέρει η πορτογαλική A Bola ο Ολυμπιακός ελπίζει ακόμα για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο.

Ο Νταβίντ Κάρμο, πριν από λίγους μήνες είχε αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και έμεινε τελικά στην Πόρτο. Ωστόσο τα πράγματα γι' αυτόν δεν πάνε όπως θέλουν. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει καθόλου στα παιχνίδια της πορτογαλικής ομάδας, παρά μόνο 16' στο Σούπερ Καπ με τη Σπόρτινγκ.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός, βλέποντας αυτές τις εξελίξεις έχει από κοντά την περίπτωση του στόπερ από το Κονγκό. Μάλιστα η Πόρτο λέγεται ότι ήδη έχει βγει στην αγορά για δύο κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που λογικά μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Κάρμο στην ομάδα.

Ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία λοιπόν, αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση από μεριάς «ερυθρολεύκων» και κάπως έτσι η κατάσταση μένει ως έχει. Εκείνος από τη μεριά του θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα ή το rotation.

Παρόλα αυτά όμως η A Bola τονίζει ότι η πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 25χρονου παραμένει ανοιχτή και δεν έχει σκοπό να αφήσει την περίπτωση τόσο εύκολα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρμο έφτασε στην ομάδα του Πειραιά τον Ιανουάριο του 2024 και μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως αποκορύφωμα την κατάκτηση του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!