Από Τετάρτη βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο
i

©Intime

Από Τετάρτη βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο

Δημήτρης Χούπης 18:30 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League βγήκαν σε κυκλοφορία.

Ο Ολυμπιακός στις 9 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Κάπως έτσι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστή, μέσω ανακοίνωσης, πως τα εισιτήρια για τον αγώνα για το παιχνίδι θα βγουν σε κυκλοφορία την Τετάρτη (1/10), με την τιμή τους να είναι στα 35 ευρώ.

Η ενημέρωση: 

«Για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη West Ham που θα διεξαχθεί στο «London Stadium» την Πέμπτη 9/11/2023 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τετάρτη 1/11 (10:00 – 17:30 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 35€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού επικράτησε των «σφυριών» με 2-1. Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» το άνοιξε ο Φορτούνης, ενώ το 2-0 το έκανε ο Ογκμπόνα (αυτογκόλ), μετά από σέντρα του Ροντινέι. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Πακετά με ωραίο σουτ στην κίνηση. Κάπως έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να μείνει «ζωντανός» στην υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση.