Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι να το αλλάξουν

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι να το αλλάξουν

Διονύσης Βερβελές 17:47 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 14.08.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να… γυρίσουν το διακόπτη

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να έχει την απαραίτητη αγωνιστική εικόνα, ούτε στις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα, αλλά ούτε και σε αυτές της Ευρώπης. Οι κακές εμφανίσεις, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν άλλωστε και αλλαγές στην ομάδα. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο διάδοχός του, ο οποίος πλέον διανύει τη δεύτερή του εβδομάδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως είναι λογικό σε κανέναν δεν άρεσε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος και στο πρωτάθλημα, έχοντας βέβαια χάσει κι ένα ματς στις δικαστικές αίθουσες, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αρέσει και στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, οι οποίοι έτσι και αλλιώς έχουν και αυτοί από την πλευρά τους μερίδιο ευθύνης και είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα με τον νέο προπονητή τους πλέον στο Ρέντη, εμφανίζονται αποφασισμένοι για να αλλάξουν την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Θέλουν να βγάλουν ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Conference League. Δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να φέρουν οι ίδιοι καλύτερες ημέρες στην ομάδα με την κατάκτηση της νίκης και την πραγματοποίηση μίας καλής εμφάνισης απέναντι στους Σέρβους.

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της
EUROPA LEAGUE

22:42 - 12.12.2023

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως η Μάτσκα Τόπολα ανέφερε στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αμέσως μετά από τις αλλαγές που υπήρξαν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησαν μεταξύ τους. Αποδέχτηκαν ότι φταίνε και αυτοί για τα όσα συνέβησαν μέσα στο γήπεδο και έδειξαν διάθεση να αλλάξουν το κλίμα. Έτσι υποστηρίζουν και θέλουν να… γυρίσουν το διακόπτη. Έτσι ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι καλύτερα στον Ολυμπιακό και να μη συνεχίσουν να βρίσκονται σε ένα κλίμα αμφισβήτησης εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί τελευταία και ιδιαίτερα από τη βαριά ήττα στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ… Γιατί και στο Βόλο, ανεξάρτητα της κάκιστης διαιτησίας, η εικόνα πάλι δεν ήταν η καλύτερη.