Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για τους μικρούς

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για τους μικρούς

Αρκετά ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως και αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν πως έχουν μέλλον μπροστά τους. Όμως από την άλλη δεν είναι και πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες από τόσο νωρίς να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Στην Ολλανδία πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για το φετινό καλοκαίρι και να δημιουργήσει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από χρονιά που τα είχε όλα, θεωρούν πως οι βάσεις έχουν μπει για να «χτιστεί» κάτι καλό για τη νέα σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ανανεώσει από νωρίς το συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και με οδηγό την κατάκτηση του Conference League.

Αυτή είναι η τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικό του Conference League - Γιατί υποχρεούται να μιλήσει με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:15 - 17.06.2024

Αυτή είναι η τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικό του Conference League - Γιατί υποχρεούται να μιλήσει με την ΑΕΚ

Χρηματικό πρόστιμο και αναγκαστική επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η ποινή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Europa Conference League. Την ίδια ώρα, η φιναλίστ, Φιορεντίνα, δέχθηκε ακόμα μεγαλύτερη «καμπάνα» από αυτή των Πειραιωτών.

Μέσα σε αυτό το πλάνο υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και συγκεκριμένα, παίκτες οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία με την κατάκτηση του Champions League των Νέων και συγκεκριμένα του τροπαίου του Youth League. Ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει είναι να εκμεταλλευτεί και αυτήν την επιτυχία και να μπορέσει να κερδίσει πράγματα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αρκετά ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως και αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν πως έχουν μέλλον μπροστά τους. Όμως από την άλλη δεν είναι και πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες από τόσο νωρίς να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα. Βέβαια τώρα πλέον τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού η δεύτερη ομάδα όλα δείχνουν πως δε θα υπάρχει τη νέα σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάντως, θα έχει μαζί του ποδοσφαιριστές των Νέων στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα στην Ολλανδία. Μάλιστα σύντομα πρόκειται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και θα κάνει γνωστό στους συνεργάτες του στην ομάδα ποιους παίκτες θέλει να έχει μαζί του στην προετοιμασία.

Ήδη σε κάποια παιδιά έχει δοθεί το μήνυμα να βάλουν στο πλάνο τους πως είναι πολύ πιθανό να φύγουν για Ολλανδία και σύντομα θα γίνει και επίσημη η κλήση τους στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας για το καλοκαίρι. Τα ονόματα που έχουν θέσει υποψηφιότητα λίγο-πολύ είναι γνωστά και πρόκειται για τους Κουτσίδη, Μουζακίτη, Χ. Κωστούλα και Παπακανέλλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Μεντιλίμπαρ.