Αποκάλυψη για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Αποκάλυψη για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Αντίστροφη μέτρηση για τα καλά πλέον και ο κόσμος περιμένει πώς και πώς…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία, εν αναμονή των επόμενων μεταγραφικών κινήσεών του. Το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει, αλλά έχουμε πολλά ακόμη να δούμε μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Ένα από τα θέματα που ενδιαφέρει φυσικά, είναι και οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2024-25. Μια ξεχωριστή σεζόν, καθώς η ομάδα θα κλείσει τα 100 χρόνια και δεδομένα, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή κατακτώντας το 48ο πρωτάθλημα.

Όπως συνηθίζεται πλέον, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν αντίστροφα. Πρώτα θα δούμε δηλαδή την τρίτη φανέλα, στη συνέχεια τη δεύτερη και μετά, την πρώτη. Είναι πιθανό μάλιστα, αποκαλυπτήρια να έχουμε εντός της ημέρας για μία τουλάχιστον φανέλα… Έχει το ενδιαφέρον του, ο κόσμος δείχνει αν του αρέσει ή όχι, πάμε, όμως να αναλύσουμε και κάποιες ακόμη λεπτομέρειες.

Η δεύτερη φανέλα, φαίνεται πως θα είναι λευκή με κάποιες «πινελιές» κόκκινου χρώματος, ενώ η πρώτη θα είναι αυτή που θα φορέσει η ομάδα στα περισσότερα ματς και φυσικά θα είναι κλασσική ερυθρόλευκη. Όπως συνηθίζει άλλωστε η εταιρεία που ντύνει τον Ολυμπιακό, κάθε χρόνο «παίζει» με τις ρίγες, άλλες φορές πιο λεπτές, άλλες πιο χοντρές. Μένει να δούμε αυτή τη φορά τι θα μας περιμένει…

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ιστορίας του, θα κυκλοφορήσει και επετειακή φανέλα. Αυτή θα τη φορέσει μία φορά πιθανότατα, κοντά στις 10 Μάρτη 2025, όταν και συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Εδώ μένει να δούμε πότε θα παρουσιαστεί στον κόσμο και αν θα πωλείται νωρίτερα στην μπουτίκ του συλλόγου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού έχει αρχίσει για τα καλά και αναμένουμε έτσι να τις δούμε… Να θυμίσουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις φανέλες του σε εκδήλωση στον Πειραιά, με παρόντες τότε τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Όσον αφορά στους παίκτες, Φορτούνης, Μπα και Ντόι ήταν αυτοί που τις είχαν φορέσει. Οι δύο πρώτοι πλέον αποτελούν παρελθόν και ο τρίτος, είναι στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία…