Αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός - Βόλος

i

© Intime

Αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 00:16 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Στον Πειραιά την Πέμπτη (28/6) οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν και τις τρεις νέες φανέλες για τη σεζόν 2023-2024.

Την Πέμπτη (28/6) το βράδυ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού. Όπως έχουμε επισημάνει, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην εταιρεία Adidas και για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός μετά την παρουσίαση του αθλητικού διευθυντή του, Αντόνιο Κορδόν και του νέου του προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα παρουσιάσει τις νέες του φανέλες, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στον Πειραιά!

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν έτσι (μετά και τα χρόνια πανδημίας και καραντίνας), στις παρουσιάσεις μπροστά και στον κόσμο τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα παρουσιαστούν οι τρεις νέες φανέλες των Πειραιωτών. Όπως έχουμε τονίσει, η πρώτη θα είναι κλασσικά ερυθρόλευκη, με τη διαφορά (σε σύγκριση με την περσινή) πως θα έχει περισσότερες ρίγες. 

Οι Πειραιώτες θα αποκαλύψουν επίσης τη δεύτερη, αλλά και την τρίτη τους φανέλα που θα είναι άλλων… δεδομένων. Η δεύτερη φανέλα θα είναι γαλάζια, ενώ η τρίτη θα έχει δύο χρώματα (το ένα θα είναι το γκρι) και θα έχει και τη γραμμή παραλλαγής (αλά στρατού) που έχει καθιερώσει η συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν για τα καλά και έτσι μετά την παρουσίαση αθλητικού διευθυντή και προπονητή, θα συνεχίσει με τις φανέλες που όπως κάθε χρόνο, θα τεθούν τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του κόσμου μέσω της μπουτίκ των «ερυθρολεύκων».

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 27.06.2023

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»

Όπως δήλωσε στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με όλα τα διαιτητικά λάθη εναντίον του την περασμένη χρονιά.

Πάντα οι νέες φανέλες μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου, με την αθλητική εταιρεία που συνεργάζονται οι Πειραιώτες κάθε χρόνο να προβαίνει σε αλλαγές. Αναμένουμε έτσι τα αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες της ομάδας, με τις οποίες θα κληθεί να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.