Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©intime

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα

Sportal newsroom 22:36 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 27.09.2023

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα. Μετά τα δύο που πέτυχε με τον Άρη έφτασε τα τα εννιά και αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που σκοράρει με τους «Ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να διαλύσει το Άρη με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν σε ένα ακόμα ματς ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που σημείωσε δύο γκολ σε τρίτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τα δύο προηγούμενα ήταν στην Ευρώπη, κόντρα στη Φράιμπουργκ και την Τσουκαρίτσκι και τώρα ήρθε η σειρά του να το κάνει και στην Super League.

Ο Μαροκινός μάλιστα με αυτόν τον τρόπο πέτυχε γκολ για 5ο διαδοχικό παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο είναι κοντά στο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Το μόνο που του μένει είναι να σκοράρει και την Κυριακή (1/10) απέναντι στον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα.

Ο Ιρανός είχε σκοράρει σε έξι σερί παιχνίδια από τον Δεκέμβριο του 2017 ως το Φεβρουάριο του 2018.