Άρχισαν τα φροντιστήρια στο Ρέντη

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Άρχισαν τα φροντιστήρια στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 15:05 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 14.08.2024

Ο Μεντιλίμπαρ έχει «διαβάσει» τον Ολυμπιακό και κάνει τις δικές του παρατηρήσεις…

Λίγα λόγια και πολλή δουλειά έχει το πρόγραμμα αυτές τις ημέρες στο Ρέντη και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα τον Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός δε λέει πολλά την ώρα των προπονήσεων, ωστόσο έχει προχωρήσει σε κάποιες προσωπικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Από τη στιγμή που είδε και ο ίδιος ότι τα πράγματα οδεύουν προς την οριστική συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, άρχισε να εξετάζει όλο και πιο προσεκτικά τους «ερυθρόλευκους». Είδε μαζί με τους συνεργάτες του παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ «διάβασε» προσεκτικά και το ρόστερ.

Έτσι αυτές τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη πιάνει και κατά διαστήματα τους ποδοσφαιριστές την ώρα της προπόνησης και τους μιλάει, λέγοντάς τους συγκεκριμένα πράγματα για το παιχνίδι τους. Έτσι προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που γίνονται στην ομάδα, αλλά και παράλληλα να περάσει σε όλους τη δική του φιλοσοφία και τακτική.

Τους το λέει και ο Ισπανός

Επίσης δεν ήταν μόνο ο κόσμος που είδε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν και έχουν την ικανότητα να εμφανίσουν στο γήπεδο ένα καλό πρόσωπο. Απέναντι στον ΟΦΗ το έκαναν και δεν ήταν μόνο η δυναμική του αντιπάλου που δεν ήταν μεγάλη, αλλά και η ομάδα του Πειραιά έβγαλε μία δυναμική την οποία είχε να δείξει από πριν το Νοέμβριο επί της ουσίας. Το είδε αυτό και ο Μεντιλίμπαρ ο οποίος είχε πλήρη γνώση της εικόνας της ομάδας μέχρι τώρα.

Για αυτό και στις προπονήσεις ο έμπειρος τεχνικός τονίζει συνέχεια στους παίκτες του πως μπορούν να βγάλουν καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Όπως επίσης ότι το καλύτερο παράδειγμα για τους ίδιους ήταν ο τρόπος που αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο. Οπότε θα πρέπει να καταλάβουν καλά ότι από τη στιγμή που έδειξαν ότι μπορούν θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη συνέχεια στις υποχρεώσεις τους. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα από το ματς με τη Φερεντσβάρος...

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης