Ολυμπιακός: Αρχίζει η ξεκούραση για τους μη διεθνείς

Ροντινέι - Κοστίνια

i

©Intime

Ολυμπιακός: Αρχίζει η ξεκούραση για τους μη διεθνείς

Το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες των «ερυθρόλευκων»…

Φιλικό με τον Ατρόμητο έδωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο Ρέντη. Ένα φιλικό ματς με αρκετές απουσίες για τους «ερυθρόλευκους», λόγω διεθνών και τραυματιών. Αντιθέτως από την άλλη ο Ατρόμητος έπαιξε επί τους ουσίας με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές και παρόλα αυτά οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Γιαζίτζι.

Πλέον το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» είναι πιο χαλαρό στη συνέχεια, μέχρι να αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία της για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Την άλλη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League. Ματς για το οποίο η προετοιμασία θα αρχίσει την Τρίτη θεωρητικά, αλλά ουσιαστικά την Τετάρτη όποτε και θα έχει συμπληρωθεί το παζλ της επιστροφής των διεθνών.

Μέχρι τότε όμως οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αποφασίσει να δώσει στους παίκτες του τρεις ημέρες «γεμάτες» ρεπό, ενώ θα έχουν ουσιαστικά και ολόκληρη την Παρασκευή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν σήμερα στο Ρέντη το πρωί και μετά πρόκειται να αναχωρήσουν με προορισμό όπου θέλει ο καθένας. Από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και τη Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Την Τρίτη θα ανανεωθεί το ραντεβού τους στο Ρέντη για την επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και όπως συνήθως γίνεται, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πρόκειται να φύγουν από την Αθήνα ή ακόμη και από την Ελλάδα. Συνήθως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύονται το ρεπό που τους δίνει ο Μεντιλίμπαρ κάνοντας κάποια εκδρομή είτε εδώ στη χώρα μας είτε στο εξωτερικό. Μεγάλη κουβέντα κι αυτή βέβαια, αλλά ο προπονητής δείχνει να εμπιστεύεται για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:28 - 10.10.2024

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε ν’ αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αντιθέτως, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις και σταδιακά μέχρι την Τετάρτη πρόκειται να έχουν επιστρέψει στο Ρέντη. Εκτός του Λεβαδειακού άλλωστε, ακολουθεί μια σειρά δύσκολων ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη…