Ολυμπιακός: Αρχίζει την προετοιμασία του

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Αρχίζει την προετοιμασία του

Έρχεται η ημέρα της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Έφτασε και η εβδομάδα που ο Ολυμπιακός θα αρχίσει τη δική του προετοιμασία, με τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Conference League εξασφάλισαν την παρουσία τους απευθείας στον όμιλο του Europa League και οι επίσημες υποχρεώσεις τους ξεκινούν τον Αύγουστο με το πρωτάθλημα της Superleague.

Για αυτό και η ομάδα του Πειραιά είχε περισσότερες ημέρες για ξεκούραση και τώρα πλέον έφτασε η εβδομάδα που μπαίνει στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Από σήμερα, Δεύτερα (9/7), θα υπάρξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρόκειται να περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα δώσουν και το «παρών» στο Ρέντη για να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις.

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 08.07.2024

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Γιώργο Μασούρα. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με τους «πράσινους» και με τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10 του μήνα, δηλαδή την προσεχή Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκεί θα είναι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ αυτήν τη στιγμή και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η αποστολή για την Ολλανδία.

Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού πρόκειται να αναχωρήσει από την Ελλάδα την άλλη εβδομάδα, στις 15 του μήνα και θα επιστρέψει στις 27. Στην Ολλανδία οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν σίγουρα τρία φιλικά και δεν αποκλείεται να γίνουν τέσσερα μέχρι να φύγει η ομάδα για το εξωτερικό.

Εκεί πρόκειται να βγάλει και ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τα πρώτα του συμπεράσματα. Έχοντας σίγουρα μαζί του τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις και συγκεκριμένα τους Στάμενιτς, Αναγνωστόπουλο, Γκαρθία και Κοστίνια. Άπαντες έχουν ανακοινωθεί κανονικά από τους «ερυθρόλευκους», ενώ από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσθήκες και να συμπεριληφθούν στην προετοιμασία νέοι παίκτες.