Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)

Ο Thogden στο Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 09:29 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 29.05.2024

Ο διάσημος Youtuber, Thogden, βρέθηκε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να δει από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα. Μαζί του είχε βοηθό το Sportal, το οποίο τον ξενάγησε στα ελληνικά - και τα «ερυθρόλευκα» - εδάφη.

Έναν ξεχωριστό επισκέπτη είχε το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (9/5). Ο διάσημος Youtuber, Thogden, παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Άστον Βίλα, υποστηρίζοντας φανατικά τους Πειραιώτες.

Ο Τζιοβάνι Ζάκαρη βρέθηκε μαζί του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ξεναγού, τόσο πίσω από τις κάμερες του παρακάτω βίντεο, όσο και μπροστά από αυτές. Τα όσα συνέβησαν μπροστά αποτυπώνονται στο εξαιρετικό υλικό που κατέγραψε o Θίο - όπως είναι το πραγματικό του όνομα - από τον Πειραιά. Τα όσα συνέβησαν πίσω από αυτές, πάλι, τα μεταφέρει το Sportal, που συνόδεψε τον Βρετανό από το «Ελ Βενιζέλος» στον Πειραιά.

Η πρώτη εικόνα ήταν ενός ανθρώπου που από τη Μαδρίτη - και τον ημιτελικό της Ρεάλ με τη Μπάγερν - βρέθηκε στην Ελλάδα και παρά την κούραση ανυπομονούσε να επισκεφθεί το «Γ. Καραϊσκάκης». Παρά το γεγονός πως ο ίδιος είναι υποστηρικτής της Μπόλτον, το βράδυ της Πέμπτης έγινε ένας αγνός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ήρθε και προετοιμασμένος αφού μαζί του σε μία μικρή χειραποσκευή κουβαλούσε ένα μπλουζάκι το οποίο απεικόνιζε την αδελφοποίηση ανάμεσα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» και αυτών του «Ερυθρού Αστέρα». Οι τελευταίοι τον είχαν παροτρύνει να δει οπωσδήποτε από κοντά έστω ένα ματς των Πειραιωτών.

Κατά την άφιξή του στο γήπεδο ο κόσμος άρχισε να τον αναγνωρίζει και να ζητά φωτογραφίες μαζί του. Οι λόγοι για τους οποίους ο Thogden αποτέλεσε... αξιοθέατο ήταν δύο. Ο πρώτος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Άγγλος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Youtuber της Αγγλίας και του κόσμου και ο δεύτερος είχε να κάνει με την προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Ο Θίο εκμυστηρεύτηκε στο Sportal πως μετά το βίντεο από το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, το κοινό του στη χώρα μας μεγάλωσε αρκετά και πολλοί ήταν εκείνοι που του ζήτησαν να έρθει στο ματς με την Άστον Βίλα. Βεβαίως, λίγο πριν τη σέντρα μας είπε πως θέλει όσο τίποτα ο Ολυμπιακός να φτάσει στον τελικό και εν τέλει η επιθυμία του έγινε πράξη...

Δείτε το βίντεο του Thogden από το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: