Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Έσε του Ολυμπιακού στο 49ο λεπτό
i

©intime

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Έσε του Ολυμπιακού στο 49ο λεπτό

Sportal newsroom 22:03 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 26.08.2024

Ο Σαντιάγκο Έσε αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 49ο λεπτό και τον Στάμενιτς να παίρνει τη θέση του Αργεντινού.

Απρόοπτο δημιουργήθηκε για τον Ολυμπιακό στο 49ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Σαντιάγκο Έσε έπεσε στο έδαφος, αφού είχε ενοχλήσεις και παρόλο που στην αρχή του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες εκείνος δεν κατάφερε να συνεχίσει.

Κάπως έτσι ο Αργεντινός ζήτησε από το επιτελείο των «ερυθρολεύκων» να γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τον Στάμενιτς να παίρνει τη θέση του.

Στο νοσοκομείο ο Μεχίας - Ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:52 - 26.08.2024

Στο νοσοκομείο ο Μεχίας - Ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους

Ο Τζόσουα Μεχίας τραυματίστηκε άσχημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με σπασμένη κλείδα, ενώ λίγη ώρα μετά δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι σοβαρό, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να καθησυχάζονται. Ο τραυματισμός του Έσε μάλιστα προκάλεσε και μια μικρή ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους. Ο Αργεντινός στην αρχή δεν είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο, όταν οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, με τους ανθρώπους της Athens Kallithea να ζητούν να σταματήσει το παιχνίδι να σταματήσει. Αφού αυτό δεν είχε γίνει μιας και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είχε δει τον παίκτη. Ωστόσο η κατάσταση δεν ξέφυγε και η ένταση σταμάτησε αμέσως.