Αποθεώθηκε ο Ποντένσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Athens Kallithea
i

©intime

Αποθεώθηκε ο Ποντένσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Athens Kallithea

Sportal newsroom 22:25 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 26.08.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε την αγάπη του για τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Athens Kallithea.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει αποτελέσει ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού στο φετινό μεταγραφικό παράθυρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει πολλάκις στη Γουλβς ότι θέλει να τον κάνει δικό του, αλλά ακόμα η κατάσταση παραμένει αβέβαιη.

Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ο προπονητής των «λύκων», Γκάρι Ο' Νίλ σε δηλώσεις του έχει σχολιάσει ότι τον θέλει στο ρόστερ. Ο ίδιος τόσο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ όσο και με την Τσέλσι έχει παίξει ως αλλαγή, αλλά όπως αναφέρουν στην Αγγλία το μέλλον του Ποντένσε δεν είναι στην Premier League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού λοιπόν, βλέποντας την όλη κατάσταση και τον ίδιο τον Πορτογάλο να μην λέει όχι στην επιστροφή του στον Πειραιά, τον αποθέωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Athens Kallithea. Αφού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλο εξτρέμ, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους προς τον ποδοσφαιριστή.