Στο νοσοκομείο ο Μεχίας - Ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους
i

©intime

Στο νοσοκομείο ο Μεχίας - Ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους

Sportal newsroom 21:52 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 26.08.2024

Ο Τζόσουα Μεχίας τραυματίστηκε άσχημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με σπασμένη κλείδα, ενώ λίγη ώρα μετά δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Άτυχος στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Athens Kallithea, Τζόσουα Μεχίας. Ο στόπερ από τη Βενεζουέλα τραυματίστηκε στο 40' με αποτέλεσμα να βγει αλλαγή και στη θέση του να μπει ο Ντεμέτριους.

Λίγη ώρα μετά ο έγινε γνωστό ότι ο 26χρονος έχει πάει στο νοσοκομείο αφού τελικά είχε σπάσει την κλείδα του. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος άτυχος στο παιχνίδι, αφού στο 49ο λεπτό ο Σαντιάγκο Έσε έπεσε στο έδαφος, έχοντας ενοχλήσεις. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον Αργεντίνο.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν σταμάτησε, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είχε δει ότι ο παίκτης ήταν μέσα στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα αυτού οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων ζήτησαν να σταματήσει το παιχνίδι, κάτι που ενόχλησε τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού και δημιουργήθηκε κάπως έτσι μια μικρή ένταση, η οποία σταμάτησε αμέσως.