Το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea (vid)
i

©intime

Το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea (vid)

Sportal newsroom 23:38 - 26.08.2024

Ακούστε το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-1.

Ο Ολυμπιακός αν και αγχώθηκε νίκησε τελικά την Αthens Kallithea με 2-1 και έκανε το 2/2 στη Stoiximan Super League.

Ο Βέλντε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά πριν ισοφαρίσει ο Ουλντρίκις για τoυς φιλοξενούμενους στο 60'. Το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» το έβαλε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο 79ο λεπτό.

Μεντιλίμπαρ: «Ο Έσε είναι ήρεμος στα αποδυτήρια - Δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:12 - 26.08.2024

Μεντιλίμπαρ: «Ο Έσε είναι ήρεμος στα αποδυτήρια - Δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε»

Στην εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, εναντίον της Athens Kallithea, αναφέρθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε και στον τραυματισμό του Έσε, λέγοντας πως ενδεχομένως να επηρέασε την πορεία του παιχνιδιού.

Ο Διονύσης Βερβελές σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea και μίλησε για τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα και για τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος του μεταγραφικού καλοκαιρινού παραθύρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακούστε το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ από τη νίκη των «ερυθρολεύκων»: