Αυτή είναι η πάγια τακτική του Ολυμπιακού στο φινάλε των μεταγραφών

Βαγγέλης Μαρινάκης - Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Αυτή είναι η πάγια τακτική του Ολυμπιακού στο φινάλε των μεταγραφών

Διονύσης Βερβελές 14:52 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 31.08.2024

Και ο Ποντένσε και ο Μαρσέλο τελευταία ημέρα της λίστας είχαν ανακοινωθεί!

Η άποψη που έχει τώρα αρκετός κόσμος είναι πως ο Ολυμπιακός έχει αργήσει στο μεταγραφικό κομμάτι και δεν έχει ενισχυθεί όπως θα έπρεπε. Αυτό όμως που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, είναι πως δεν συμβαίνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως… πάγια τακτική να ολοκληρώνουν τις μεταγραφές τους τις τελευταίες ημέρες.

Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που ζει η ομάδα του Πειραιά, κάθε καλοκαίρι το ίδιο συμβαίνει, έτσι γίνεται και τώρα όπως φαίνεται στην πράξη. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην απόκτηση οχτώ ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Αναγνωστόπουλο, Κοστίνια, Πιρόλα, Κάρμο, Γκαρθία, Στάμενιτς, Γιάρεμτσουκ, Βέλντε.

Όμως αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι Πειραιώτες ψάχνονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους, το είπε άλλωστε και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση του Europa League. Πως ο Ολυμπιακός κοιτάει την αγορά και θα κάνει ό,τι καλύτερο για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν μέχρι τις τελευταίες ημέρες για να πάρουν παίκτη. Τώρα αυτό που πιέζει την ομάδα είναι η δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην UEFA το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου. Δε θα πρέπει κανείς να ξεχνά πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετές κινήσεις και μάλιστα κάποιες από τις πιο δυνατές της ιστορίας του, την τελευταία ημέρα της λίστας.

Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτά των Μαρσέλο και Ποντένσε τα προηγούμενα χρόνια. Αμφότεροι είχαν αποκτηθεί και ανακοινωθεί το βράδυ που η ομάδα έπρεπε να δηλώσει την ευρωπαϊκή της λίστα. Για να μην σταθούμε και στην περίοδο του Ιανουαρίου που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει δύο μεταγραφές (Καμπράλ, Βέζο), ενώ αν προσθέσουμε εκείνη την ημέρα και την απόκτηση του Μπότη από την Ίντερ, τότε ήταν τρεις οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Είναι, λοιπόν, μία πάγια τακτική του Ολυμπιακού να κάνει τις κινήσεις του για μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται την τακτική αυτή ακολουθεί και το φετινό καλοκαίρι. Και να ήθελε πλέον, δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Όλα θα γίνουν στο τέλος…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!