Αυτό είναι το πλάνο νίκης του Μεντιλίμπαρ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Αυτό είναι το πλάνο νίκης του Μεντιλίμπαρ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διονύσης Βερβελές 10:06 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 21.09.2024

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη…

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ένα όχι καλό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό.

Για αυτό και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, δηλαδή στις νίκες και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, ενόψει και του πρώτου ματς της Ευρώπης για φέτος, κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία για το Europa League. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη. Χωρίς βέβαια να δείχνει ξεκάθαρα αυτό που έχει σκεφτεί, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν από αγώνες.

Όπως και να έχει όμως μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδειξε τις προθέσεις του για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αρχικά θυμίζουμε στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.

Από εκεί και πέρα όμως η πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Τζολάκη στο τέρμα, Ορτέγκα αριστερά, Ροντινέι δεξιά και στα στόπερ τους Ντόη, Κάρμο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές. Ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε αρκετά το σχήμα με το Ολιβέιρα ως οργανωτή και πίσω του τους Έσε, Τσικίνιο, γυρνώντας έτσι ο τελευταίος στη θέση του, εκεί όπου έπαιξε στα περισσότερα ματς την προηγούμενη σεζόν.

Στα εξτρέμ οι υποψήφιοι είναι οι Βέλντε, Μαρτίνς και ο Ελ Κααμπί ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση. Κάποιοι ωστόσο, εκτιμούν πως ο Μεντιλίμπαρ ίσως δεν… αδειάσει τον Στάμενιτς. Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως έρθει από τον πάγκο ο Ολιβέιρα… Αντίστροφη μέτρηση για το ματς, το τρίποντο «καίει» πάντως τους Πειραιώτες…

Έκανε την αρχή ο Ολυμπιακός: Η πρώτη ομάδα που οι οπαδοί της θα μπορούν να μεταβιβάζουν τα διαρκείας τους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:42 - 20.09.2024

Έκανε την αρχή ο Ολυμπιακός: Η πρώτη ομάδα που οι οπαδοί της θα μπορούν να μεταβιβάζουν τα διαρκείας τους

Την επιθυμία χιλιάδων οπαδών έκανε πράξη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο ποδοσφαιρικό σύλλογο που θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να μεταβιβάσουν τα διαρκείας τους.