Tο κανάλι που θα μεταδώσει το φιλικό Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ
i

©Intime

Tο κανάλι που θα μεταδώσει το φιλικό Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:05 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 01.08.2024

Από το MEGA θα μεταδοθεί ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την προσεχή Πέμπτη (8/8, 21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ την προσεχή Πέμπτη (8/8, 21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα ματς «πρόβα τζενεράλε» εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το φιλικό των «ερυθρόλευκων» θα είναι διαθέσιμο και σε ελεύθερο κανάλι (θυμίζουμε πως όλα τα φιλικά των Πειραιωτών» καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV), καθώς θα μεταδοθεί και από το Mega.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με όλα τα νέα της αποκτήματα αντιμετωπίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η "πρόβα τζενεράλε" για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια του κατακτητή της Ευρώπης ζωντανά στο MEGA.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί Post-Game εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα».