Χαμός σε ματς του Ολυμπιακού Βόλου: Γενικευμένη σύρραξη με σφαλιάρες, κλωτσιές και μπουκάλια (vid)

Η στιγμή της σύρραξης

i

© PrtScr

Χαμός σε ματς του Ολυμπιακού Βόλου: Γενικευμένη σύρραξη με σφαλιάρες, κλωτσιές και μπουκάλια (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:24 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 14.08.2024

Η απαράδεκτη κίνηση του παίκτη του Ρήγα Φεραίου, να χτυπήσει έναν αντίπαλό του από τον Ολυμπιακό Βόλου οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχτηκε τον Ρήγα Φεραίο στο ντέρμπι κορυφής για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και σε μια αναμέτρηση που πήρε… φωτιά στο 79ο της λεπτό. Συγκεκριμένα, αν και η ατμόσφαιρα ήταν εξ αρχής ηλεκτρισμένη, τα αίματα άναψαν για τα καλά λίγο πριν συμπληρωθεί το 80ο λεπτό, έπειτα από ένα φάουλ κοντά στο κόρνερ, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για να ακολουθήσει ο... κακός χαμός. 

Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι, ενώ για περίπου δέκα λεπτά είχαμε σπρωξίματα, μπουκάλια από την εξέδρα (ένα χτύπησε ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου), την εισβολή κάποιων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και παράλληλα ένας παίκτης των φιλοξενούμενων κλώτσησε έναν αντίπαλό του και τον έριξε στο έδαφος.

Δείτε στο 1:43:00 του βίντεο:

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου για το περιστατικό:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του στο ΕΑΚ Βόλου στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ , με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η βία που έχει εμφιλοχωρήσει στα γήπεδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά, πριν το φαινόμενο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, κυρίως από τους ανθρώπους του αθλητισμού,κάτι που χθες δεν είδαμε σε καμία περίπτωση.

Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση, που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του γηπέδου, βρέθηκαν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ιθύνοντες παράγοντες παρακολουθούσαν το “θέαμα” χωρίς καμία αντίδραση!

Και όλα αυτά σε έναν αγώνα που παρακολουθούσαν οικογένειες με μικρά παιδιά!

Πλέον περιμένουμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΘ να επιληφθούν της υποθέσεως με αίσθημα δικαίου,έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την εξάλειψη παρόμοιων συμπεριφορών και πρακτικών, που αποτελούν την ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να απομονώσουμε το ταχύτερο δυνατό όλους αυτούς που δεν έχουνε καμία σχέση με τον αθλητισμό και με ότι αυτός πρεσβεύει.

Χωρίς ίχνος ρεβανσισμού,

Με εκτίμηση,το Δ.Σ.του Α.Σ. ”Ρήγας Φεραίος”»

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο