Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ

Πεπ Μπιέλ

i

©Intime

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:28 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 15.08.2024

Στο MLS και συγκεκριμένα στην Σάρλοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς.

Ο Πεπ Μπιέλ ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού, πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τον περασμένο Φλεβάρη παραχωρήθηκε στην Άουγκσμπουργκ με τη μορφή δανεισμού, θα δοθεί εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά στη Σάρλοτ. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους Αμερικανούς για τον δανεισμό του, ενώ στο deal μπήκε και οψιόν αγοράς.

Ο Μπιέλ έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2027. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Κοπεγχάγη τον Σεπτέμβριο του 2022, αντί έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει καταγράψει 59 συμμετοχές έχοντας ως απολογισμό 12 γκολ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!