Ολυμπιακός: Δεκαήμερο «φωτιά» για τις μεταγραφές

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Δεκαήμερο «φωτιά» για τις μεταγραφές

Διονύσης Βερβελές 10:55 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 24.08.2024

Έρχεται ο Κάρμο για να υπογράψει, οι περιπτώσεις που ακολουθούν…

Σε δέκα ημέρες ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα, ποιους ποδοσφαιριστές δηλαδή θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα ματς του Europa League. Μέχρι το βράδυ στις 4 Σεπτεμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να έχουν στείλει στην UEFA τις επιλογές τους για τη λίστα.

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 23.08.2024

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει μία μεταγραφή, η οποία πρόκειται να αποτελέσει ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να «τρέξει» και το μεταγραφικό κομμάτι, έτσι ώστε να μπορούν να μπουν όλοι μέσα όσοι θα αποκτηθούν και να μην υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα μείνουν εκτός πλάνων της Ευρώπης. Δέκα ημέρες, λοιπόν, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Η περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο πλέον έχει μπει στην τελική της ευθεία. Σας γράφαμε και χθες ότι δεν είναι τελειωμένο, αλλά είναι πολύ κοντά. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει κάνει όλες τις κινήσεις, έχει αποσπάσει τα «ναι» που ήθελε και προχωράει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Το με ποιον τρόπο θα γίνει η μεταγραφή αυτή θα φανεί στο τέλος της. Αυτό που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι να έχει και πάλι στην αμυντική του γραμμή τον ποδοσφαιριστή που άλλαξε όλη την εικόνα της περσινής άμυνας. Τώρα, αν θα έρθει μέσω Νότιγχαμ ή απευθείας, ελάχιστη σημασία έχει. Η ουσία είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε και πέτυχε να τον φέρει πίσω.

Εν αντιθέσει με τον Κάρμο η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε δεν έχει μπει ακόμη στις ράγες για να προχωρήσει προς την ολοκλήρωσή της. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την υπόθεσή του, πιέζει τη Γουλβς για να τον δώσει και να μη ζητάει τα λεφτά που προσπάθησε να βρει από τη Σαουδική Αραβία, αλλά να είναι ένα λογικό ποσό που θα μπορεί να ανταποκριθεί η ελληνική ομάδα. Όπως το ίδιο φυσικά ισχύει και για το συμβόλαιο του ίδιου του παίκτη. Οι Σαουδάραβες πάντως, λένε πως δεν έχει κλείσει αρνητικά γι’ αυτούς το θέμα. Για να δούμε…

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα. Όπως αυτό της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή πίσω από τον επιθετικό. Ο Όρτα φαίνεται να έχει απομακρυνθεί, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν άλλους παίκτες, αλλά με τον Πορτογάλο υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Έπαιξε με την Μπράγκα, αλλά ξέρει πως πολύ δύσκολα θα βρει φανέλα βασικού εκεί. Μην αποκλείσουμε έτσι, ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Ολυμπιακός να κάνει… ρελάνς και μια τελευταία προσπάθεια να αποσπάσει το «ναι» της Μπράγκα. Του Όρτα, το είχε από… πέρσι βλέπετε.

Κρατάμε στα υπόψη και την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου μπακ, δεν έχει εγκαταλειφθεί αυτή η άποψη, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μπορεί να είναι όταν θα κλείσουν άλλα κεφάλαια. Από τον Ολυμπιακό πάντως, δεν προκύπτει κάτι για Τσιμίκα που υπάρχει φημολογία…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!