Ολυμπιακός: «Δεν είναι εισιτήριο εισόδου ο κωδικός που έχει έρθει ως συνημμένο στο email»

«Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Δεν είναι εισιτήριο εισόδου ο κωδικός που έχει έρθει ως συνημμένο στο email»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 17:21 - 26.08.2024

Διευκρινιστική οδηγία σε σχέση με τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Athens Kallithea, έδωσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Athens Kallithea, θέλοντας να κάνει το 2/2 όσον αφορά το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την παρουσία του κόσμου να αναμένεται μεγάλη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έδωσε διευκρίνιση, σε σχέση με τη νέα διαδικασία εισόδου στα γήπεδα. Μέσω ανακοίνωσης, συγκεκριμένα, η ομάδα τόνισε πως ο κωδικός που έρχεται ως συνημμένο στο email δεν είναι εισιτήριο και η παρουσία στην κερκίδα θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω της διαδικασία του Gov.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Athens Kallithea (26/8, 20:30), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Όσοι έχουν αγοράσει κωδικό εισιτηρίου διαρκείας ή κωδικό εισιτηρίου για τον συγκεκριμένο αγώνα, το οποίο τους έχει έρθει ως συνημμένο στο email τους, αυτό δεν είναι εισιτήριο εισόδου.

Θα πρέπει να γίνεται η υποχρεωτική βάσει νόμου διαδικασία με το Gov.Wallet. Όσοι έρθουν με το συγκεκριμένο παραστατικό (Κωδικός Gov. wallet) δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο».

Στις 28.000 η προπώληση των εισιτηρίων με την Καλλιθέα, αλλά…

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μπροστά στον κόσμο τους, που δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια, έχει φανεί από το καλοκαίρι, με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Παρότι οι τιμές τους αυξήθηκαν, έφυγαν 22.000 εισιτήρια διαρκείας και είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος, θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Conference League, είναι και τα 100 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος τον Μάρτιο του 2025.

Η προπώληση για τον αγώνα με την Καλλιθέα, έχει πάει εξαιρετικά. 28.000 συνολικά (με τα διαρκείας δηλαδή), αλλά η εικόνα που μπορεί να αντικρίσουμε το βράδυ της Δευτέρας, μπορεί να είναι… άλλη. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχε πλάνο μεταβίβασης του διαρκείας σε άλλον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να δώσει το διαρκείας του σε άλλον οπαδό, φίλο του ή συγγενή, που θέλει να πάει αυτός στο Καραϊσκάκη.

Ο κ. Βρούτσης το… έριξε πλέον στις ΠΑΕ, ότι εξαρτάται από αυτές, αλλά πριν λίγο καιρό, άλλα ακούγαμε από στελέχη της κυβέρνησης. Ο Ολυμπιακός έτσι, αν ισχύσει αυτό που είπε ο κ. Βρούτσης, καλείται να πάρει την απόφασή του. Είναι και σχετικό, όμως, το θέμα. Βλέπετε η κυβέρνηση πιστεύει ότι έτσι τηρείται η ασφάλεια στο γήπεδο και πως αν γίνεται μεταβίβαση, δεν θα τηρείται.

Θα την ανοίξουμε… άλλη ώρα αυτή την κουβέντα πάντως, γιατί εγώ αυτό που βλέπω, είναι ακόμη να υπάρχουν επεισόδια στους δρόμους, έξω από γήπεδα, διάφορα σκηνικά. Εκτός και αν πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι πατάχθηκε η βία με το ονομαστικό εισιτήριο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται ακόμη στην έκδοση του εισιτηρίου, διάφορα διαδικαστικά, με τα παιδιά τους που παίρνουν στη δική τους συσκευή, θα το μάθει ο κόσμος, αλλά έτοιμη δεν ήταν αυτή η κατάσταση για το νέο πρωτάθλημα. Αποδεδειγμένα.