Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο η Γκρέμιο για Ροντινέι, αλλά...

Ροντινέι

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο η Γκρέμιο για Ροντινέι, αλλά...

Διονύσης Βερβελές 11:27 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 17.06.2024

Και άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει τον Βραζιλιάνο μπακ των «ερυθρόλευκων»…

Δημοσίευμα της Βραζιλίας ανέφερε πως ο Ροντινέι είχε μία επαφή με τον προπονητή της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία να τον πάρει στην ομάδα του. Όμως αυτό το οποίο τονίστηκε, είναι πως ο παίκτης αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό και δε θέλει να μπει σε καμία κουβέντα επιστροφής του στη Βραζιλία.

Η Γκρέμιο, όμως, δεν είναι η μοναδική ομάδα από την πατρίδα του Ροντινέι που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη. Έτσι και αλλιώς ο δεξιοπόδαρος μπακ των «ερυθρόλευκων» έχει καλό όνομα στη Βραζιλία και πλέον με τα όσα έχει κάνει στην ομάδα του Πειραιά ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Έτσι και άλλοι σύλλογοι της Βραζιλίας έχουν πλησιάσει τον Ροντινέι για να μάθουν τις προθέσεις του, όμως υπήρξε... τοίχος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η σκέψη για ανανέωση

Αυτήν τη στιγμή ο Ροντινέι σε καμία περίπτωση δε σκέφτεται την επιστροφή του στη Βραζιλία. Του αρέσει στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα μετά από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την κατάκτηση του Conference League, αισθάνεται καλά στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» έχουν υπάρξει οι σκέψεις, αλλά και οι πρώτη φιλολογική κουβέντα, για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου του Ροντινέι το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Ο Βραζιλιάνος μπακ κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κλείσει εκεί την καριέρα του, αλλά δε θα έλεγε όχι σε ένα ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οπότε τώρα σε καμία περίπτωση δε θα καθόταν ο Ροντινέι να μπει σε μία διαδικασία σκέψεων και συζητήσεων με ομάδες από τη Βραζιλία. Για αυτό και τους έριξε... πόρτα με ευγενικό τρόπο, τονίζοντας ότι όταν έρθει η στιγμή να γυρίσει, τότε θα μιλήσουν ξανά. Και όπως φαίνεται δεν αποκλείεται αυτή η στιγμή να αργήσει για τον ίδιο, αφού δε θέλει να φύγει από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό.