Δεν είναι ο Μάξι Γκόμες η πρώτη επιλογή

Μάξι Γκόμες

i

©printscreen

Δεν είναι ο Μάξι Γκόμες η πρώτη επιλογή

Διονύσης Βερβελές 14:20 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Ο Κορδόν έχει και άλλες λύσεις για τους φορ και ψάχνεται και για άλλον…

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά για σέντερ φορ. Τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποτελεί παρελθόν, συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, έψαξε το δυνατό συμβόλαιο, με οδηγό τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23 είχε καλή πρόταση και έτσι είπε το «ναι». 

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός έκανε δύο προτάσεις, βελτιωμένες μάλιστα, αλλά… Ανοιχτό είναι το ζήτημα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ξέρει πως δεν θα είναι η πρώτη επιλογή. Έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, του ύψους 2 εκατ. ευρώ για τη μία χρονιά που έχει ακόμη. Ψάχνεται, όμως και δεν είναι κρυφό. Γι’ αυτό και υπάρχουν δημοσιεύματα και στο εξωτερικό, ακόμη και για ενδιαφέρον από την πατρίδα του και την Ουιτάντ. 

Είναι ορατό το ενδεχόμενο έτσι, μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Ελ Αραμπί να μην παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο, υπολογίζεται, αλλά… Στην αποστολή της ομάδας για την Αυστρία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νεαρός Κωστούλας που «μάγεψε» και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. 

Έχει ενημερωθεί πλήρως άλλωστε ο Μαρτίνεθ και θέλει να τον δει από κοντά. Δεν θέλει να τον… κάψει κιόλας. Ξέρει πως είναι ένα νέο παιδί, θέλει ειδικό χειρισμό. 

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, αναζητεί βασικό σέντερ φορ. Στην Τουρκία -και όχι μόνο- επιμένουν πως ο Μάξι Γκόμες είναι ο επικρατέστερος να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών. Μαζί με τον Μπάρτρα και τον Ζινκερνάγκελ, γίνεται… παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει τον Μάξι Γκόμες για πρώτη επιλογή, για σέντερ φορ. 

Γι’ αυτό και ίσως το θέμα δεν έχει προχωρήσει εδώ και ημέρες. Στην τελική, τα πρόσωπα είναι γνωστά που εμπλέκονται, μπαίνει ένα ποσό, αποφασίζουν και οι δύο πλευρές. Ο Κορδόν αναμένει την απάντηση άλλου φορ που γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στην Ισπανία. Και γι’ αυτό πιθανότατα πάει πιο… πίσω ο Μάξι Γκόμες. Δεν τον «καίει», αλλά άλλον θέλει για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και φυσικά, με τη σύμφωνη γνώμη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ…