Ολυμπιακός: Δεν βιάζεται να κλείσει τώρα το ρόστερ του

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Δεν βιάζεται να κλείσει τώρα το ρόστερ του

Διονύσης Βερβελές 19:32 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 08.08.2024

Υπάρχουν εκκρεμότητες, αλλά φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα δράσουν στο… τέλος!

Έχει προχωρήσει αρκετά στην καλοκαιρινή του προετοιμασία ο Ολυμπιακός, έχει μπει στην τελική του ευθεία και σε παραπάνω από μία εβδομάδα θα δώσει και το πρώτο του επίσημο ματς, αντιμετωπίζοντας το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει αρκετά το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Δεν έχουν όμως φτάσει στο 100% του σχεδιασμού τους, υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες όμως δε βιάζονται για να τις κλείσουν και τώρα άμεσα.

Βέβαια δεν είναι μόνο οι προσθήκες που ενδεχομένως θα γίνουν στο ρόστερ, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσεις από την ομάδα. Άλλωστε υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι υπό εξέταση από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και ο έμπειρος κόουτς αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα θέματα των Ποντένσε, Όρτα, ενώ μέχρι τώρα αυτό που «κυκλοφορούσε» ήταν πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός και για έναν πιο έμπειρο στόπερ. Όμως από την άλλη αυτό έχει «χαμηλώσει» και λίγο μετά από τις εμφανίσεις του Μπιανκόν στα φιλικά ματς, από τη στιγμή που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα μέχρι τώρα φιλικά. Για το χώρο του κέντρου οι Πορτογάλοι έγραψαν τα... δικά τους για τον Όρτα, όμως από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αυτό που υπήρχε από πριν ήταν πως ο Ολυμπιακός μετά από τα παιχνίδια της Μπράγκα έκανε πίσω για τον παίκτη, όσο και αν τον θέλει στην ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα της Πορτογαλίας δεν έχει αλλάξει στάση, δεν υπάρχει και κάποιο νέο στο θέμα αυτό.

Όπως επίσης δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη και με τον Ποντένσε. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν ακόμη εξτρέμ, αλλά και εδώ περιμένει. Έχει την πολυτέλεια η ομάδα του Πειραιά να περιμένει τόσο για το χαφ, όσο και για το εξτρέμ και πιο συγκεκριμένα τους Όρτα, Ποντένσε. Έχει χρόνο ο Ολυμπιακός αφού δεν παίζει τώρα κοντά κάποιο ευρωπαϊκό ματς και επίσης η λίστα που πρέπει να δώσει για τους αγώνες του Europa League είναι μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Γι’ αυτό και η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως πολλά θα γίνουν προς το τέλος του μήνα. Τότε που ορισμένες περιπτώσεις θα είναι μονόδρομος…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!