Δεύτερη φορά που ο Μαρινάκης παίρνει τη λίγκα σε 24 ώρες

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Δεύτερη φορά που ο Μαρινάκης παίρνει τη λίγκα σε 24 ώρες

Διονύσης Βερβελές 11:07 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 27.06.2024

Η δυναμική του Ολυμπιακού και του προέδρου του, μέτρησαν για μια ακόμη φορά…

Νέος πρόεδρος της Superleague είναι ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το απόγευμα της Τρίτης επί της ουσίας έγινε γνωστή η υποψηφιότητά του και η απόφασή του να πάει απέναντι στον Γιάννη Αλαφούζο και μέσα σε 24 ώρες κατάφερε και πήρε την πλειοψηφία των εκλογών και παράλληλα την προεδρία της Λίγκας για τρίτη φορά στη δική του καριέρα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ
EURO 2024

00:00 - 27.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ

«Όλοι Euro» με ζωντανή σύνδεση από το Γκεζελκίρχεν και το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών. Όλη η δράση από τα ματς της Τετάρτης. Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και ο δρόμος για τον τελικό.

Δεν είναι κάτι το οποίο έκανε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και την προηγούμενη φορά που είχε εκλεγεί ως πρόεδρος της Λίγκας, είχε κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του μία ημέρα πριν. Τότε που ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε ανακοινώσει επίσης την υποψηφιότητά του, όμως, τελικά έκανε πίσω στο άκουσμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι και τώρα μόλις μία ημέρα πριν έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα «κατέβει» στις εκλογές της Λίγκας και κατάφερε όπως και το καλοκαίρι του 2022 να ψηφιστεί ως νέος πρόεδρος του Συνεταιρισμού.

Η δυναμική και τα έργα του

Αυτό το οποίο μέτρησε αρκετά για μία ακόμη φορά, είναι η δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ιδιαίτερα μετά από την κατάκτηση του Conference League οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γίνει πλέον ακόμη πιο ισχυροί και επιπλέον έχουν μία πολύ καλύτερη εικόνα σε όλη την Ευρώπη.

Αναφορικά με το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι επί της δικής του θητεία στη Λίγκα οι ομάδες έβαλαν αρκετά λεφτά στα ταμεία τους, τόσο με το ποσοστό του στοιχήματος, όσο, όμως και της μεγάλης χορηγίας που είχε εξασφαλίσει από τη Stoiximan. Όπως επίσης μετράει αρκετά και η εμπειρία που διαθέτει πλέον από το ίσως καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Premier League, ως ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στοιχεία τα οποία έφεραν και πάλι τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο της Superleague και όπως τονίσαμε και σε ρεπορτάζ λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, έγιναν γνωστές και οι πρώτες εξαγγελίες από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.