«Ο Ολυμπιακός θα ήταν καλή λύση για τον Κάρμο, ο Καρβαλάλ λατρεύει τον παίκτη»

«Ο Ολυμπιακός θα ήταν καλή λύση για τον Κάρμο, ο Καρβαλάλ λατρεύει τον παίκτη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:36 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 14.08.2024

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις αναφορές για τον Νταβίντ Κάρμο.

Ο Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο φαίνεται ότι είναι ο διακαής πόθος του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός καίγεται για την ενίσχυση στα μετόπισθεν και ο 24χρονος στόπερ των «δράκων» είναι δεδομένα ψηλά στη λίστα.

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ Ντιόγκο Λουίς επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μία πολύ καλή λύση για τον Κάρμο, ο οποίος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό Σέρτζιο Κονσεϊσάο και συμπλήρωσε ότι ο προπονητής των Πειραιωτών Κάρλος Καρβαλιάλ λατρεύει τον ποδοσφαιριστή.

Για τον Κάρμο, πάντως, τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία διαφέρουν. Ορισμένες πηγές θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να είναι κοντά στον παίκτη και άλλες να έχει δώσει αρνητική απάντηση η Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο ήταν αρνητικός στον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως ο Κάρμο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Με τη φανέλα των «Δράκων» συνολικά από το καλοκαίρι του 2022 μετράει 27 συμμετοχές, δίχως να έχει την ευκαιρία καθιέρωσης και πάνω σε αυτή του την επιθυμία «πατάει» ο Ολυμπιακός που χρειάζεται άμεση και ποιοτική ενίσχυση στα στόπερ.

Ο Κονσεϊσάο, λοιπόν, είπε: «Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε.

Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση, αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως».