Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μπάρε και Μπρέκαλο

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μπάρε και Μπρέκαλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:26 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 25.01.2024

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος στις περιπτώσεις των Κέιντι Μπάρε και Γιόσιπ Μπρέκαλο.

Μεταγραφική περίοδο έχουμε, πολλά τα σενάρια. Ένα νέο, ήθελε τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τις περιπτώσεις των Κέιντι Μπάρε και Γιόσιπ Μπρέκαλο. 

Ωστόσο τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται. Οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν το συγκεκριμένο σενάριο, πριν… φουντώσει και πάρει άλλες διαστάσεις. 

Θυμίζουμε πως ο Αλβανός μέσος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020 και το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Μπάρε αποτελεί βασικό στέλεχος της Εσπανιόλ στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας συνολικά καταγράψει 20 συμμετοχές, με 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, έχοντας 28 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Στην καριέρα του ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα, έχοντας συνολικά 194 συμμετοχές, με 5 γκολ και 8 ασίστ σε 12.838 λεπτά.

Από την άλλη, ο Μπρέκαλο αγωνίζεται στους «βιόλα» από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η Φιορεντίνα τον απέκτησε από την γερμανική Βόλφσμπουργκ έναντι 1.70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης έχει καταγράψει 18 εμφανίσεις με την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο και έχει μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Στουτγκάρδη και Τορίνο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 246 ματς, έχοντας 37 γκολ και 24 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο.