Παρακολούθηση με drones από τη σουηδική αστυνομία λόγω του αγώνα Μάλμε - Ολυμπιακός

Παρακολούθηση με drones από τη σουηδική αστυνομία λόγω του αγώνα Μάλμε - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:28 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 24.10.2024

Σε ενημέρωσή της η σουηδική αστυνομία υποστήριξε πως ένα μεγάλο μέρος της πόλης του Μάλμε θα παρακολουθείται από drone, με αφορμή την αναμέτρηση που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Το βράδυ της Πέμπτης (24/10) ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας της Μάλμε. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να αφήσει πίσω το 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό και θα ψάξει τη νίκη στο ματς της 3ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η σουηδική αστυνομία εξήγγειλε αυστηρά μέτρα παρακολούθησης των φιλάθλων, προς αποφυγή οποιασδήποτε έντασης τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Όπως έκανε γνωστό η «Polisen», από το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα μέχρι και αργά το βράδυ, ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης του Μάλμε θα παρακολουθείται από drones.

«Η αστυνομία αναμένεται να παρακολουθεί τμήματα της πόλης του Μάλμε, χρησιμοποιώντας drones, από τις 24 Οκτωβρίου στη 13:00 έως τις 25 Οκτωβρίου στις 2 π.μ. Οι αρχές έλαβαν αυτή την απόφαση με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξάγεται στη περιοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ενημέρωσή της η αστυνομία της Σουηδίας.

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τον κόσμο στo Mάλμε: «Μην έχετε κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο»

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αποψινή (24/10, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Για την εν λόγω αναμέτρηση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο του σουηδικού συλλόγου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν επιτρέπεται κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε μέγεθος τσάντας. Ενώ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να υπενθυμίσει ότι δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας και η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει μεμονωμένα.

«Για τον αγώνα με τη Malmö (24/10, 21:00, τοπική ώρα), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής: Στο πλαίσιο της οργανωτικής σύσκεψης με την UEFA για την αποψινή αναμέτρηση στο «Malmö New Stadium», έγινε γνωστό ότι δεν επιτρέπεται κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε μέγεθος τσάντας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30. Τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας και η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει μεμονωμένα», ανέφερε συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της.