«Δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Μίνα»

Γέρι Μίνα

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

«Δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Μίνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:38 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Σύμφωνα με την «Tuttomercatoweb», ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Γέρι Μίνα παρά τις υπόλοιπες ομάδες που τον θέλουν.

Τα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού δεν σταματάνε σχετικά με την απόκτηση ενός στόπερ. 

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει το προβάδισμα στην κούρσα απόκτησης του Γέρι Μίνα, παρά το ενδιαφέρον των Πόρτο και Μπεσίκτας.

Ο Κολομβιανός αμυντικός ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλμέιρας

Μετά από μόλις 6 εμφανίσεις με τους Μπλαουγκράνα, η Έβερτον ξόδεψε 30.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν τον αφήσει ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι. Με τα Ζαχαρωτά αγωνίστηκε σε 99 παιχνίδια μετρώντας 9 γκολ και 1 ασίστ, ενώ είναι διεθνής 43 φορές με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.

«Φαίνεται να είναι μακριά από την Φιορεντίνα το μέλλον του Γέρι Μίνα. Την Δευτέρα σας είχαμε αποκαλύψει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Πόρτο και τις τελευταίες ώρες προστέθηκε στο κάδρο και η Μπεσίκτας. 

Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η ελληνική ομάδα έχει προβάδισμα και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει εκείνη το νέο προορισμό στην καριέρα του Μίνα. 

Το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα λήγει στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα της Τοσκάνης να διατηρεί οψιόν για να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, κάτι που θα γίνει αυτόματα αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Αυτή τη στιγμή πάντως είναι στην pole position ο Ολυμπιακός», ανεφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.