Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)
i

©Intime

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:44 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 29.07.2024

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στα social media.

Το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό του τελικού της «Opap Arena».

Δύο μήνες έχουν περάσει από εκείνη τη μέρα που οι Πειραιώτες «πάτησαν» στην κορυφή της Ευρώπης κάνοντας πραγματικότητα το «όνειρο τρελό».

«29/5/2024 – 29/7/2024: Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Στιγμές ερυθρόλευκης υπερηφάνειας!», αναφέρει στην ανάρτησή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την κατάκτηση του Europa Conference League.

Ανακοινώνει Βέλντε και Γιάρεμτσουκ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δεν είναι μόνο ο Γιάρεμτσουκ που έχει φέρει στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά είναι στη χώρα μας και ο Κρίστοφερ Βέλντε. Οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έδωσαν τελικά τα χέρια με τη Λεχ Πόζναν.

Κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ θα πάει η μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ και από χθες, Κυριακή, είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, αφού βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του με το σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και αυτό που έμενε ήταν το «ναι» της ομάδας από την Πολωνία. Για μία ακόμη φορά οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν καλοί στις διαπραγματεύσεις τους και έφεραν εις πέρας μία περίπτωση ποδοσφαιριστή τον οποίο είχαν βάλει στο... μάτι εδώ και καιρό. Τον ήθελαν οι Πειραιώτες τον Βέλντε και στιγμή δε σταμάτησαν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Ο παίκτης είχε δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και μετά από την πλευρά του και αυτός πίεσε καταστάσεις στην Πολωνία και συγκεκριμένα τη Λεχ Πόζναν, έτσι ώστε να τα βρει με τους «ερυθρόλευκους» και να προχωρήσει η μεταγραφή του, όπως και έγινε άλλωστε.