Ολυμπιακός: Εντυπωσιασμένος με το «καλημέρα» ο Γκαρθία

Ολυμπιακός: Εντυπωσιασμένος με το «καλημέρα» ο Γκαρθία

Διονύσης Βερβελές 10:20 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 07.07.2024

Ο έμπειρος μέσος από τις πρώτες του στιγμές έμεινε εντυπωσιασμένος με τους «ερυθρόλευκους».

Λίγες ώρες είναι στην Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία και οι πρώτες εικόνες που πήρε από τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τον ίδιο. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος στους δικούς του ανθρώπους, έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι».

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Πρώτα του άρεσε η υποδοχή στο αεροδρόμιο, εκεί όπου είδε τους εκπροσώπους του Τύπου και προχώρησε στις απαραίτητες δηλώσεις, αλλά και στη συνέχεια με τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, ο ίδιος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα αυτό το οποίο τόνιζε ο ίδιος ήταν ότι αμέσως αισθάνθηκε άνετα, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μίλησε με Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς

Ο Ντάνι Γκαρθία ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία και με το που έφτασε στη χώρα μας ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έσπευσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του. Έχουν ήδη μιλήσει οι δυο τους όταν υπήρχαν οι επαφές για να κλείσει η μεταγραφή και ο έμπειρος τεχνικός επικοινώνησε ξανά μαζί του όταν έφτασε στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με τον ποδοσφαιριστή μίλησε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τον γνωρίζει καλά και ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», καθώς γνωρίζει καλά και την αγορά των Βάσκων αφού αγωνίστηκε επί σειρά ετών στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και επίσης είχε προσωπική επαφή με τον παίκτη, τόσο στις διαπραγματεύσεις όσο όμως και με το που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Πλέον ο Ντάνι Γκαρθία θα ψάξει για σπίτι, έτσι ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και από τη Δευτέρα αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Ρέντη, έτσι ώστε να ξεκινήσει και να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Στα μέσα της άλλης εβδομάδας πρόκειται να ξεκινήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού τις προπονήσεις τους στο Ρέντη και στις 15 του μήνα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.