Στη Σουηδία ο Ολυμπιακός
i

©intime

Στη Σουηδία ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 16:38 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 23.10.2024

Για τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι».

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο Ολυμπιακός πέταξε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο του Μάλμε. Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Πέμπτης, θα αντιμετωπίσουν την Μάλμε, για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Η πτήση των Πειραιωτών ήταν καλή. Διήρκησε τρεις ώρες και το κλίμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν… κάπως. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, γνωρίζουν το βάρος της ψυχολογίας μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, για την 8 η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα δικό τους ματς, από το 2-0, έγινε 2-2 και όπως και να ‘χει, τους δοκίμασε.

Βλέπετε δεν είχαν και πολλές… επαφές από εκείνη την ημέρα, καθώς την Τρίτη το μενού του Μεντιλίμπαρ είχε ρεπό και ξεκούραση. Και σωματική, αλλά και πνευματική, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα. Είναι σίγουρο πως και ο Μεντιλίμπαρ, θέλει να ανακάμψει η ομάδα του, να βγάλει μια άλλη εικόνα. Τόσο στη Σουηδία με την Μάλμε, όσο και στην Τρίπολη την Κυριακή, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προτίμησαν την ξεκούραση. Δεν υπήρχε η όρεξη για κουβέντα μεταξύ τους, γνωρίζουν πως τα… λόγια και οι απαντήσεις, πρέπει να έρθουν μέσα στα γήπεδα πλέον, με αποτελέσματα. Και αυτό, σίγουρα θα προσπαθήσει να τους το περάσει ο Μεντιλίμπαρ, που έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και ευελπιστεί πως η… επανεκκίνηση θα γίνει στη Σουηδία και κόντρα στη Μάλμε.

Ματς που θα ψάξει να πάρει και τουλάχιστον να μην το χάσει. Βλέπετε με τη νέα μορφή του Europa League, μετράει η έδρα. Εκεί έγινε η δουλειά με το 3-0 επί της Μπράγκα, αλλά τη διαφορά μπορεί να την κάνουν τα αποτελέσματα μακριά από το Καραϊσκάκη…